На Львівщини живою розшукали 11-річну дівчину, яка зникла 7 діб тому. До розшуку було залучено більше 600 осіб

Поліцейські Львівської області спільно з рятувальниками через 7 днів після зникнення розшукали зниклу 11-річну Соломію Веклич. Про це повідомила Нацполіція України у Телеграм 27 липня.

"Сьогодні, 27 липня близько одинадцятої години ранку правоохоронці виявили дитину у лісовому масиві неподалік міста Рава-Руська, на відстані близько шести кілометрів від дому. Дівчинка виснажена, але загрози життю немає. Пошукова операція тривала майже сім діб", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що про зникнення Соломії 20 липня у поліцію повідомила мати. За її словами, дочка вийшла з дому о 16:00. 

З моменту повідомлення матері пошуки дитини ні на хвилину не припинялись. До розшуку було залучено більше 600 осіб: поліцейські, рятувальники, прикордонники, кінологи, волонтери та мешканці Львівщини. 

Раніше повідомлялось, що у Черкаській області оперативно затримали підозрюваного у вбивстві 10-річної дівчинки, йому загрожує довічне ув'язнення.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті