Маніпуляція! Російська пропаганда вивела «Резервістів» - серіал про окупацію Маріуполя - у п'ятірку найпопулярніших

Російська пропаганда заявила про те, що серіал «Резервісти», який розповідає про штурм ЗС РФ Маріуполя, увійшов до п'ятірки найпопулярніших.

Так, російський журналіст Дмитро Стешин опублікував у «Комсомольской правде» статтю з оптимістичним заголовком «Как “Донбасское кино” чарты с “мылом” порвало, или “неформат” принижает “криэйторов”.

Приводом для тріумфальної рецензії на «Резервістів» став нібито його високий рейтинг на «Кинопоиске» - п'яте місце. 

Однак, за інформацією «Кинопоиска», рейтинг «складено на основі відвідуваності сторінок серіалів, а також запитів до пошукової системи сайту». Іншими словами, він демонструє не кількість переглядів того чи іншого фільму, а кількість людей, які подивилися інформацію про них.

Більш точним індикатором популярності фільму чи серіалу є сума оцінок. У «Резервістів» їх усього 1226. У комедії «Діно», яка вища за рейтингом, оцінка майже 8 тисяч, а у драми «Траса», що посідає сходинку нижче за фільм про штурм Маріуполя, понад 13 тисяч.

Серіал «Резервісти» знятий донецьким пропагандистом Володимиром Аграновичем. У ньому грають актори донецьких театрів і демобілізовані бійці окупаційного корпусу ЗС РФ.

 

Статті

Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Всі статті