Маніпуляція! Путін заявив, що на окупованому Донбасі з бібліотеками «справжня біда», але забув уточнити, що біду принесла російська агресія

Путін пообіцяв, що російська влада відремонтує історичні бібліотеки на анексованих територіях України. Про це він повідомив під час бесіди з фіналістами всеросійських конкурсів у сфері освіти, - пишуть сепаратистські ЗМІ.

«Оновлювати потрібно бібліотеки. Ми подивилися, що (відбувається) в ЛНР, ДНР, у Новоросії, у Херсонській області. Там біда просто, наскільки я собі уявляю. Уваги не приділяли ніколи колишня влада, а ми повинні», - традиційно бездоказово заявив російський диктатор.

При цьому Путін не згадав, що багато бібліотек, зокрема Донецької області, варварськи знищені російськими окупантами.

Як приклад можна навести долю Центральної бібліотеки імені Короленка в Маріуполі. «Вільне радіо» опублікувало добірку фотографій, на яких добре видно, який вигляд мала центральна бібліотека міста до російської агресії і після того, як Путін вирішив її “рятувати".

 
 

Статті

Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Всі статті