Голова Луганської організації Червоного Хреста Ольга Кудаєва отримала Знак "За сприяння Відродженню Луганщини"

Начальник Луганської ОВА Артем Лисогор вручив Знак "За сприяння Відродженню Луганщини" голова Луганської обласної організації Червоного Хреста Ользі Кудаєвій 19 липня. Про це Лисогор повідомив у Телеграм. 

"Вручив Ользі Кудаєвій Знак "За сприяння Відродженню Луганщини", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Ольга Кудаєва - голова Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яка 38 років присвятила допомозі луганчанам. З 2014 року вона підтримує луганчан, які опинилися у скрутному становищі через війну, а до цього вже багато років займалася благодійністю. На початку 2022 року завдяки роботі Ольги Тихонівни та її команди, було організовано видачу гуманітарної допомоги у Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську. 

"Це та людина, яка однозначно заслуговує на відзнаки та глибоку повагу. Подякував Ользі Тихонівні за її велике серце. Вона стала справнім янголом-охоронцем для десятків дітей, позбавлених батьківського піклування; вірним другом землякам; мудрим наставником та прикладом людяності для колег та багатьох інших. Важко оцінити її особистий вклад в об’єднання та згуртування мешканців регіону", - пише Лисогор.

Раніше повідомлялось, що заступник начальника Красноріченської СВА Луганської області, який проживає в деокупованому Невському, отримав парламентську нагороду.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті