Двох чоловіків - уродженців України та Молдови - підозрюють у вбивстві 9-річної українки в Німеччині

У вбивстві 9-річної українки Валерії в Німеччині підозрюють уродженців України та Молдови. Про це повідомляє "BILD на русском" 13 червня.

"У середу в лісі поблизу міста Дебельн у Саксонії знайшли тіло 9-річної Валерії. Вона зникла 3 червня дорогою до школи. До 2022 року дівчинка жила в Україні. Потім вона разом із мамою, сестрою та бабусею втекла до Німеччини. Батько залишився служити в ЗСУ. Розлука призвела до розлучення батьків. Зараз поліція взяла квартири мами і бабусі під охорону", - сказано в повідомленні. 

За даними BILD, у вбивстві підозрюють двох чоловіків.

Перший - уродженець Молдови Андрій, колишній хлопець 33-річної матері Валерії. Він проживає в Празі, але чеські слідчі не можуть його знайти. Вранці в день убивства він писав колишній коханій і вимагав зателефонувати. За інформацією BILD, він був у Дебельне того дня.

Другий - 50-річний біженець з України, колишній моряк Геннадій. Він був сусідом сім'ї дівчинки. Незадовго до загибелі вона повідомляла, що її переслідував дорослий чоловік. Геннадій хотів стосунків із матір'ю Валерії, але отримав відмову. Після цього в помсту він обіцяв "зруйнувати їй життя". Поліція ФРН не може знайти його.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині знайшли мертвою 9-річну дівчинку, яка з мамою приїхала з України. Тато в ЗСУ.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті