Донеччина за добу зазнала майже 3000 російських обстрілів, пошкоджено 45 цивільних об’єктів

Війська РФ здійснили за добу 2988 обстрілів по лінії фронту та житловому сектору Донеччини. Про це 28 жовтня повідомляє поліція регіону.

"Ворожі снаряди влучили у 6 населених пунктах: містах Костянтинівка, Мирноград, селах Малинівка, Маркове, Олексіївка, Успенівка. Пошкоджено 45 цивільних об’єктів, з них 35 житлових будинків", - йдеться у повідомленні.

Успенівку росіяни атакували з артилерії - поранили цивільну особу, пошкодили 6 приватних будинків.

По Костянтинівці окупанти вдарили шістьма бомбами «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією – руйнувань зазнали багатоквартирний і 10 приватних будинків, адмінбудівля, газопровід, електромережі.

На Мирноград ворог скинув авіабомбу «ФАБ–250» з модулем УМПК – пошкоджено 6 багатоквартирних і 11 приватних будинків.

У Марковому внаслідок бомбової атаки пошкоджено заклад освіти.

Крім того, сьогодні о 5-й ранку агресор обстріляв Стародубівку та пошкодив два цивільних авто, інформації про постраждалих, попередньо, не надходило.

Також повідомляється, що за добу за допомогою поліції евакуйовано ще 68 людей, з них 15 дітей.  

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті