"Де, бл***, боєприпаси?". Пригожин на фоні трупів "вагнерівців" обматюкав Шойгу та Герасимова

Голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин записав відео, на якому показав ряди трупів "вагнерівців", які загинули за один день і заявив про нестачу боєприпасів.

"Ви сидите, тварюки, у дорогих клубах. Ваші діти пруться від життя, знімають на Ютюбі ролики. Ви думаєте про те, що ви господарі цього життя і про те, що ви маєте право розпоряджатися їхніми життями. Думаєте про те, що якщо у у вас є склади від снарядів, то ви маєте на це право. Є елементарні підрахунки — якщо ви даєте норму боєприпасів, їх (загиблих) у п'ять разів менше, вони прийшли сюди добровольцями і помирають за те, щоб ви жирували у своїх кабінетах із червоним деревом. Врахуйте це", - сказав він.

"У нас нестача боєприпасів 70%. Шойгу, Герасимов, де, бл***, боєприпаси?", - додав Пригожин.

Як повідомлялося раніше, господар ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ української армії вже розпочався.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті