"Уже все пішло": Пригожин вважає, що контрнаступ ЗСУ почався

Господар ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ української армії вже почався. Про це він сказав сьогодні, 3 травня, у коментарі своїй прес-службі.

"Я вважаю, що наступ української армії вже, власне кажучи, почався. Ми бачимо найвищу активність ворожої авіації, найвищу активність по периметру і всередині нашого фронту. При цьому якщо всередині наш фронт ми контролюємо, то по периметру, на жаль, ситуація виглядає не найкращим чином. І тому наші фланги, на питання, наскільки вони надійні, я поки промовчу з ввічливості", - сказав Пригожин.

За його словами, "противник активізувався також і за межами історичних кордонів" України - РФ: "Ми бачимо ситуацію в різних наших областях - поїзди, безпілотники тощо".

"Я вважаю, що вже все пішло. Коли це перейде в активну фазу? Думаю, що найближчим часом, можливо, днями", - уточнив власник ПВК.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті