Четверо мешканців прифронтової Донеччини загинули через ворожі обстріли

Через ворожі обстріли загинули четверо мешканців прифронтової Донеччини минулої доби. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм 27 вересня.

"За 26 вересня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: двох у Торецьку і по одному у Часовому Яру і Сіверську. Ще 11 людей в області за добу дістали поранення", - сказано в повідомленні.

Зокрема, у Курахівці поранено людину, пошкоджено 10 будинків. У Мирнограді поранено людину, пошкоджено 7 будинків. У Покровську поранено 2 людини, пошкоджено адмінбудівлю. Двох людей поранено у Торецьку й трьох у Часовому Ярі.

У Райгородку Миколаївської громади пошкоджено 83 будинки, у тому числі 8 зруйновано. У Тарасівці Іллінівської громади пошкоджено 10 об'єктів. У Костянтинівці пошкоджено 5 приватних будинків і 2 інфраструктурні об'єкти, у Віролюбівці - будинок і лінію електропередач.

"За добу росіяни 27 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Евакуйовано 1548 людей, у тому числі 51 дитину", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на деокуповані села Луганської області ворог спрямував понад 60 безпілотників.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті