Український прапор уже в Лимані, там немає вже й сліду від "референдуму" - Зеленський

Український прапор уже у Лимані Донецької області, проте там ще продовжуються бойові дії. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні 1 жовтня.

Президент заявив, що за цей тиждень українських прапорів на Донбасі побільшало, а за тиждень стане ще більше.

"Український прапор уже в Лимані. Там ще тривають бойові дії. Але там уже немає і сліду від якогось псевдореферендуму. Україна поверне своє. І на сході, і на півдні. І те, що намагалися анексувати зараз, і Крим, який називають анексованим з 2014 року", - заявив Зеленський.

Президент додав, що рух ЗСУ триватиме далі.

Нагадаємо, що 1 жовтняі українські військові увійшли до Лиману.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті