У Павлограді затримано поліцейських-аферістів, які організовували побори на міських блокпостах

ДВБ затримав у Павлограді на Дніпропетровщині поліцейських, які займалися на блокпостах поборами з водіїв транспортних засобів за не притягнення до адмінвідповідальності. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції у Facebook 21 листопада.

"Встановлено, що поліцейські  під час перевірки автомобілів на блокпосту деяким водіям пропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння, при цьому використовували драгер, який не стояв на балансі у поліції та завжди показував перевищення допустимої норми", - зазначається у повідомленні.

У ДВБ додали, що поліцейські після пропонували водіям за гроші вирішити питання щодо не складання адміністративних протоколів за порушення ПДР. 

Оперативники ДВБ затримали одного зі зловмисників під час одержання хабаря у 17 000 гривень. 

"Під час обшуків у фігуранта правоохоронці вилучили більше 400 тисяч гривень, 6 тисяч доларів США. Встановлюється походження вилучених коштів", - додали у Департаменті.

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як повідомлялось раніше, ДБР затримало військовослужбовця на хабарі у 600 тисяч гривень за нарахування бойових виплат.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті