Нові удари рашистів по Донеччині: двоє мешканців загинули, двоє поранені, пошкоджено 29 цивільних об’єктів

Двоє мешканців Донеччини загинули та двоє зазнали поранень внаслідок російських обстрілів за добу 12 травня. Про це 13 травня у Телеграм повідомляє поліція регіону.

"Протягом доби поліцейські зафіксували 2661 удар по території області. Ворог атакував 10 населених пунктів: міста Курахове, Лиман, селище Велика Новосілка, села Дальнє, Діброва, Зарічне, Іванівка, Катеринівка, Курахівка, Романівка. Пошкоджено 29 цивільних об’єктів - 25 житлових будинків, заклад освіти, газопроводи. Внаслідок ворожого обстрілу загинула людина у селі Діброва. Ще одну цивільну особу російські війська вбили в Іванівці Покровського району. Лиман окупанти обстріляли з РСЗВ «Смерч» - поранили двох мирних мешканців. Руйнувань зазнали 4 оселі", - йдеться у повідомленні.

"На Катеринівку росія скинула три керовані авіабомби «КАБ-500». Пошкоджено 14 приватних будинків. Крім того, в ніч на 13 травня російські війська завдали по Донеччині ракетних ударів по Покровську, Новогродівці та Селидовому.  Попередньо – без постраждалих", - констатує поліція.

Донецька ОВА у Телеграм повідомляє, що з лінії фронту евакуйовано ще 257 осіб, у тому числі 30 дітей.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті