У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію: 18 загиблих, 78 постраждалих, з них 4 дітей

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки, що сталася 17 квітня. Про це вранці 18 квітня повідомляє Нацполіція України.

"Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей. Слідчі та експерти-криміналісти проводять побудинкові обходи, фіксують наслідки ворожих влучань.", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за добу поліції вже надійшло понад 300 заяв від чернігівців, чиї помешкання та майно пошкоджене чи зруйноване внаслідок російського удару.

"У розгорнутих пересувних пунктах роботи з потерпілими відбувається відбір заяв та допит постраждалих. Слідчо-оперативні групи провели 304 огляди пошкоджених квартир і будівель та 62 авто", - вказали в поліції. 

Також пункти прийому заяв потерпілих діють в будівлі Чернігівського райуправління поліції (вул. Старобілоуська, 4-а) та в розгорнутому наметі поліції, який знаходиться в парку за будівлею університету Чернігівська політехніка. 

Як повідомлялося, кількість загиблих у Чернігові зросла, аварійно-рятувальні роботи тривають.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті