У Джанкої внаслідок удару знищено ППО С-400 "Тріумф" окупантів

Телеграм-канал "Кримський вітер" опублікував фото, як стверджується, знищеної системи ППО С-400 "Тріумф" у тимчасово окупованому Джанкої після нічного прильоту по аеродрому. 

"Нам повідомляють: це все, що залишилося від комплексу С-300 на аеродромі в Джанкої", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ" з посиланням на джерела,  внаслідок удару по Джанкою було знищено 3 пускові установки С-400 і РЛС. .

"Першоджерело заявляє, що удар наносився двома ракетами MGM-140 ATACMS.

Другий удар прийшовсь по пункту прийому та ремонту військової техніки - в момент удару там знаходились дві ПУ С-300, після чого почалась детонація боєприпасів.

Також заявлено про 15 поранених та 22 зниклих безвісти", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомляють місцеві Телеграм-канали, офіційно РФ прильоту не підтверджувала, але дорогу  у районі аеродрому у Джанкої перекрили. 

Нагадаємо, в ніч на 17 квітня в окупованому Джанкої "прилетіло" по аеродрому, де базуються російські ударні вертольоти.  

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті