В Україні створили третю бойову бригаду прикордонників "Гарт" - Клименко

В Україні створили третю бойову бригаду Державної прикордонної служби "Гарт". Про це повідомив у День прикордонника 30 квітня міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«Прикордонники відважно проявили себе в боях у 2014 році. І дотепер прикордонні загони та сформовані бойові бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» і «Помста» продовжують бити ворога, демонструючи неабияку міць та витримку», – написав міністр.

У МВС додали, що це одинадцята бригада у складі Гвардії наступу та третя бойова бригада у складі ДПСУ.

«Бійці «Гарту» уже підсилюють Сили оборони на східних рубежах нашої країни», – вказано у повідомленні.

3 лютого 2023 року Міністерство внутрішніх справ розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці. Доєднатися до «Гвардії наступу» можна через подачу анкети на сайті storm.mvs.gov.ua або у Центрах надання адміністративних послуг.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті