ЗСУ на Таврійському напрямку знищили 34 одиниці техніки РФ та 3 склади боєприпасів

ЗСУ на Таврійському напрямі продовжують завдавати шкоди в живій силі і техніці російських окупантів, за добу на цій ділянці фронту бійці ліквідували, поранили і взяли в полон понад 300 загарбників. Про це у Телеграм повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ.генерал Олександр Тарнавський. 

"На Таврійському напрямку продовжується робота Сил оборони. Артилерійські підрозділи нашої армії за добу виконали 1620 вогневих завдань", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за останню добу в цьому районі втрати російської армії вбитими, пораненими та полоненими склали 301 особа, з яких загиблі – 99, поранені – 190, полонені – 12 ворожих солдатів.

Також Сили оборони знищили 34 одиниці військової техніки військ РФ, у т.ч. 5 танків, 8 ББМ, 5 артилерійських систем та мінометів, 2 РСЗВ, 1 ППО, 2 БпЛА, 8 одиниць автомобільної техніки, 3 одиниці спеціальної техніки.

Крім того, військові ЗСУ знищили 3 склади ворожих боєприпасів.

Нагадаємо, в ЗСУ підтвердили знищення командного пункту ворога у Юр’ївці. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті