ЗСУ ліквідували ідейного зрадника з Попасної, лейтенанта окупаційної армії

Мешканця Попасної Володимира Дегтерьова, який через ідейні переконання воював проти України у складі окупаційної армії, ліквідували ЗСУ. Про це з посиланням на сповіщення Воронезького військкомату повідомив начальник Сєвєродонецької РВА Роман Власенко "ОстроВу", а також у своєму Телеграм-каналі 6 червня.

"Сили оборони України знищили одного ідейного поціновувача Ахмат-чая з Попасної! Відплата дісталася зрадника!", - написав Власенко в Телеграм.

Начальник РВА розповів "ОстроВу", що Володимир Дегтерьов був ідейним прихильником рашизму й долучився до лав окупаційної армії у 2022 році.

"Володимир має брата-близнюка Олександра, який з 2014 року був у "ополченцях", - розповів власенко "ОстроВу".

Після подій 2014 року Олександр Дегтерьов втік до РФ. Стосовно його брата Володимира, ідейного сепаратиста, не вистачило доказів, бо він не воював з 2014 року, і до 2022 року продовжував жити у Попасній.

Раніше повідомлялось, що екс-журналіст із Попасної Володимир Заруба очолив "медіа" неіснуючої Попасної, випустив один номер і "заробив" статті за колабораціонізм і не лише.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті