ЗРК "Панцир-С1" на даху Міноборони РФ не зміг зранку збити дрон, хоча знаходиться менш ніж за 300 метрів від удару

"Панцир" на даху штаб-квартири Міноборони РФ не зміг збити дрон, хоча знаходиться менш ніж за 300 метрів від удару. Про це повідомляє Радіо Свобода, яка дослідила публікації в соцмережах та супутникові знімки. 

З них випливає, що зенітний ракетно-гарматний комплекс малого радіусу дії "Панцир-С1" досі знаходиться на даху МО РФ, його розмістили там наприкінці 2022 року. 

Жодних свідчень роботи цього комплексу вранці очевидці не помітили, додали журналісти. Хоча від місця удару і до місця розташування – менше 300 метрів.

Нагадаємо, вранці Москву атакували два безпілотники, було пошкоджено бізнес-центр і будівлі на Комсомольському проспекті, яка розташована недалеко від будівлі Міноборони РФ.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті