Житомирська область зазнала масованої атаки дронами, пошкоджено об’єкт інфраструктури і житло - ОВА

Російські окупанти масовано атакували дронами Житомирську область минулої ночі. Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко у Телеграм 25 липня.

"Сьогодні вночі ворог завдав масованої атаки дронами-камікадзе на Житомирщину. Сили протиповітряної оборони вели інтенсивну "антишахедну" роботу та вразили більшість з близько десяти повітряних цілей", - написав Бунечко.

Зазначається, що внаслідок падіння уламків та ударною хвилею від влучання пошкоджено близько 10 приватних будинків та інфраструктурний об'єкт. Жертв та постраждалих немає. Триває ліквідація наслідків.

"Громадянам, чиї будівлі зазнали ушкоджень, буде надана необхідна для відновлення допомога", - йдеться також у повідомленні очільника ОВА.

Раніше повідомлялось, що над Україною збито 25 ударних БПЛА, в тому числі над Житомирською областю. Три "шахеди" локаційно втрачені після перетину кордону з Румунією.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті