Железняк повідомив, що на тижні в уряді та ОП очікується ряд ротацій

Народний депутат Ярослав Железняк анонсував низку кадрових ротацій та змін у Кабміні та Офісі президента. Про це він написав у своєму ТГ-каналі 3 вересня.

"По кадрам. Сьогодні нічого не буде по голосуванням. А ось завтра-післязавтра прям дуже активно говорять про ряд ротацій (в тому числі і ОП). Спочатку звільнять додаткові позиції міністрів. Когось просто втратять, когось переведуть. Станом на зараз (а це ще 100500 до вечора може помінятися) хочуть звільнити:Мінʼюст, МЗС, Мінекології, Мінінтеграціі. А потім призначити ці вільні вакансії + ті 6-ть міністерств, які без міністрів. Хоча деякі міністерства приєднають до діючих портфелів віцепремʼєрів", - пояснив Железняк. 

Пізніше він конкретизував, що у є перші заяви про відставку: "Малюська Мінюст- Камишин Мінпром - Стрілець МінЕко - Коваль Фонд Держмайна".

"Ну і ротації в ОП", - додав нардеп.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті