Зеленський зустрівся із королем Сполученого Королівства Чарльзом III

Король Сполученого Королівства Чарльз III 18 липня провів аудієнцію із президентом Володимиром Зеленським. Про це Зеленський повідомив у Телеграм.

«Вдячний королю за аудієнцію. Сполучене Королівство залишається одним із найближчих і найважливіших союзників України. Цінуємо всю підтримку, надану українському народу», — написав президент.

Зеленський висловив подяку британцям та уряду країни. Він наголосив, що Сполучене Королівство залишається одним із найближчих і найважливіших союзників України. Зеленський подякував королю та всій королівській родині за підтримку українського народу та увагу до українців, які знайшли тимчасовий прихисток у Великій Британії

Король прийняв президента України після зустрічі Європейської політичної спільноти у Вудстоку, у якій взяли участь 46 європейських лідерів. Зранку його зустрів посол України та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Протягом дня у Зеленського були заплановані двосторонні зустрічі з партнерами та підписання нових безпекових угод, зокрема з прем'єр-міністром Кіром Стармером, урядовцями, керівниками оборонних компаній.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що Британія дозволила наносити удари по РФ. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті