Зеленський заявив, що колись збиткові держпідприємства сьогодні дають до бюджету мільярди гривень

Президент України Володимир Зеленський за підсумками наради з відповідальними за державні підприємства посадовцями заявив про те, що  раніше збиткові підприємства сьогодні дають до бюджету десятки мільярдів гривень. Про це Зеленський заявив 25 липня у вечірньому відеозверненні.

"Сьогодні провів нараду з відповідальними за державні підприємства. Ті, що колись були збитковими або не завжди контролювалися нашою державою, зараз працюють саме так, як треба, і дають гроші до державного бюджету. Це десятки мільярдів гривень, які зміцнюють Україну", - заявив президент.

Зеленський також повідомив, що провів нараду із секретарем Ради нацбезпеки та оборони Олександром Литвиненком із питань уже ухвалених рішень у межах РНБО і Ставки та планування нових.

Як повідомлялося, брак робочої сили може стати ключовим фактором для української економіки в найближчі місяці. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті