Зеленський закликав міжнародну спільноту поставити на місце росію-терориста

Президент України Володимир Зеленський закликав міжнародну спільноту поставити росію-терориста на місце. Про це він заявив у вечірньому відеозверненні 15 листопада.

"Сьогодні Росія здійснила черговий масований ракетний удар. Загалом 90 ракет. Уражені енергосистема, підприємства, житлові будинки. Сьогодні сталося й те, про що ми давно попереджали. Терор не обмежується нашими державними кордонами. Російські ракети вдарили по Польщі, по території нашої дружньої країни. Скільки разів Україна говорила про те, що нашою країною держава-терорист не обмежиться? Польща, держави Балтії... Це питання часу, коли б російський терор пішов далі", - зазначив він.

"Треба поставити терориста на місце! Що довше Росія відчуває безкарність, то більше буде загроз для всіх, до кого можуть дістати російські ракети. Бити ракетами по території НАТО... Це російський ракетний удар по колективній безпеці! Це дуже суттєва ескалація. Треба діяти", - закликав Зеленський.

Як повідомлялося, роісійські ракети впали на територіїї Польщі, є загиблі.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті