Зеленський провів наради з Сирським і Баргилевичем щодо "тих речей, які партнери України можуть реально посилити найближчим часом"

Президент України Володимир Зеленський провів наради з Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та начальником Генштабу ЗСУ Анатолієм Баргилевичем 1 жовтня. Про це голова держави повідомив у своєму вечірньому відеозверненні в Телеграм.

"Провів сьогодні наради з військовим керівництвом. Головком Сирський, начальник Генштабу Баргилевич. Щодо потреб наших бригад, щодо ситуації на фронті. Ми обговорили ті речі, які наші партнери можуть реально посилити найближчим часом", - зазначив Зеленський.

За його словами, окремо була доповідь керівника ГУР Буданова й міністра оборони Умєрова щодо того, як наша розвідка оцінює перспективи цього року, російські наміри, завдання, які ставить Кремль перед їхніми військовими. 

"Чітко бачимо основні орієнтири того, на що саме треба відповісти і як саме", - сказав Зеленський.

Раніше повідомлялось, що План перемоги України, ініційований Зеленським, буде представлено українцям без деяких закритих деталей.

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті