Зеленський про останні удари по арсеналах на території РФ: "Ми це робимо завдяки нашій зброї - без тих засобів, які можуть надати партнери"

Удари по території РФ, які останніми днями знищили арсенали боєприпасів у кількох регіонах, були нанесені завдяки українським спроможностям і українській зброї, без допомоги партнерів. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 21 вересня, опублікованому в Телеграм.

"Я хочу підкреслити: ми це робимо завдяки нашим спроможностям, нашій зброї – без тих засобів, які можуть надати партнери і які можуть значно прискорити завершення цієї війни завдяки знищенню російського наступального потенціалу", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що, зокрема, йдеться про чергове ураження "значного арсеналу для окупанта" на території РФ" Збройними Силами України.

"Також є хороша робота СБУ по ще одному арсеналу російських військ. Це були сховища російських тактичних ракет та керованих авіабомб - усе те, що Росія використовує для терору проти наших міст, наших позицій", - сказав також Зеленський. 

Раніше в Генштабі ЗСУ підтвердили поразку військових арсеналів у Краснодарському краї та у Тверській області РФ, пожежі та детонація тривають.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті