У Генштабі ЗСУ підтвердили ураження військових арсеналів у Краснодарському краї та у Тверській області РФ, пожежі та детонація тривають

Українські військові уразили військові арсенали російських окупантів у Краснодарському краї та у Тверській області РФ в ніч на 21 вересня. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у соцмережах 21 вересня 

"Сили оборони України уразили два військові арсенали збройних сил РФ", - сказано в повідомленні.

Зокрема, уточнюється, що минулої ночі було завдано вогневого ураження по арсеналу "Тихорецьк", що в Краснодарському краї. Цей об’єкт входить в трійку найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів та є одним з ключових в логістичній системі російських військ. За наявною інформацією, в момент удару на території арсеналу знаходився черговий ешелон, який доставив щонайменше 2 тисячі тон боєприпасів, зокрема і з КНДР. Атаковано також радіолокаційну станцію "Подльот", що виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу.

Окрім цього, Служба безпеки України завдала удару по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління міністерства оборони РФ неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області. Фіксуються пожежа та детонація в районах обох військових арсеналів. 

"Завдання були успішно виконані у взаємодії підрозділів Сил оборони: Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, Служби безпеки України та інших. Бойова робота по важливих військових цілях російських окупантів продовжується", - йдеться також у повідомленні. 

Раніше повідомлялось, що в росії після нічної атаки беспілотників виникли пожежі із детонацією на складі боєприпасів на Кубані та арсеналі ГРАУ Міноборони РФ у Тверській області

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті