Зеленський найближчим часом зустрінеться з Байденом двічі - спікер президента

Президент Володимир Зеленський за два дні 2 рази зустрінеться із президентом США Джо Байденом. Зокрема, переговори між лідерами відбудуться цього тижня.Відповідну інформацію повідомив речник президента України Сергій Никифоров в ефірі телемарафону, - інформує 24 Канал.

Никифоров зазначив, що головна мета візиту Зеленського до США – передати Джо Байдену і кандидатам на пост президента Сполучених Штатів Дональду Трампу та Камалі Гарріс план перемоги України.

Буде завтра зустріч у президента з президентом США, коротка зустріч на полях ООН. І розгорнута зустріч, велика, буде післязавтра, 26 числа. Ось від цих подій ми очікуємо найбільше результатів, – додав Никифоров.

За його словами, наразі відбуваються двосторонні зустрічі з партнерами на полях Генасамблеї ООН. Він вказав, що підтримуються контакти всіх рівнях.

Також Никифоров нагадав, що президент Зеленський зустрічався із канцлером Німеччини Олафом Шольцом. Лідери вирішили провести зустріч у форматі тет-а-тет, навіть без перекладачів. Тому детальної інформації про їхню зустріч немає.

Сьогодні Зеленський провів коротку зустріч з прем'єр-міністром Італії Джорджією Мелоні. Вони узгодили свої найближчі плани, зокрема, обговорювалося питання щодо відновлення України.

Також лідер держави мав зустріч з главою данського уряду Метте Фредеріксен, вони обговорювали інвестиції в оборонно-промисловий комплекс України.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті