Задимленість у столиці почне зникати поступово - Укргідрометцентр

Найближчими днями задимленість у Києві почне поступово зникати. Про це 23 вересня заявила речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Найближчими днями для Києва, якщо не буде пожеж на півдні, скажімо так, у центральних регіонах, то для Києва задимленість відходитиме. Всі ці пожежі, які ще подекуди залишаються у північних регіонах, Київщина, Сумщина, Чернігівщина, вони зараз будуть якраз іти в інший бік, тобто не на Київ. Тому очікуємо, що все-таки буде з цим ситуація поліпшуватися", - сказала вона.

Однак речниця Укргідрометцентру зазначила, що скоро почне надходити повітряна маса з півдня та південного сходу, де вже тривалий час зберігається посушливий період. 

За її словами, в такому разі повітря все одно не буде таким чистим, як хотілося б.

"Усе-таки задимленість атмосфери, найімовірніше, також утримуватиметься, але, звісно, вона вже не матиме таких несприятливих і негативних наслідків для людей", - сказала Птуха.

Нагадаємо, у Києві 23 вересня зранку погіршився стан повітря. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті