За минулу добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини і ще 5 поранили

За минулу добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини і ще 5 поранені. Про це повідомляє очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

За 24 вересня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 у Покровську і 1 у Костянтинівці. Ще 5 людей в області за добу дістали поранення.

За попередню добу росіяни 28 разів обстріляли населені пункти Донеччини від Вугледарської до Лиманської громади.

 Під постійним вогнем Вугледар, Новоукраїнка і Богоявленка.

Покровський район: у Кураховому поранено людину, пошкоджено приватні будинки; обстріляні Курахівка, Сонцівка, Гостре, Ганнівка, Гірник і Острівське. У Покровську загинули 2 людини, пошкоджено 3 будинки; також поранено людину у Сухому Яру. У Мирнограді поранено людину.

Краматорський район: у Кривій Луці Лиманської громади пошкоджено 5 будинків. У Миколаївці пошкоджено 9 багатоповерхівок, 3 приватні будинки, адмінбудівлю і лінію електропередач; ще 1 будинок пошкоджено у Тихонівці. У Костянтинівці 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено будинок, підприємство, автомобіль, 3 нежитлові приміщення і 3 інфраструктурні об'єкти. В Іллінівській громаді пошкоджені 4 об'єкти: 2 в Олександрополі і 2 у Романівці. У Золотих Прудах Олександрівської громади поранено людину, пошкоджено 3 будинки.

Бахмутський район: у Сіверську пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків, багатоповерхівка і промислова будівля. На Щербинівку росіяни скинули 3 авіабомби.

Всього за добу росіяни 28 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1680 людей, у тому числі 100 дітей.

З лінії фронту евакуйовано 1680 людей, у тому числі 100 дітей.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті