За добу рашисти завдали 30 ракетних та авіаційних ударів по Україні – Генштаб

Російські окупанти за добу завдали шість ракетних та 24 авіаційних удари по Україні. Про це 5 березня у ранковому зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 24 авіаційних удари, здійснив понад 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі", - повідомили українські військові.

На жаль, внаслідок цих ударів є вбиті та поранені серед мирного населення. Також у Генштабі наголосили, що по всій Україні зберігається загроза ракетних ударів.

Нагадаємо, напередодні у Генштабі повідомили, що окупанти все частіше вдаються до тактики терористів через провали на фронті.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті