За добу армія РФ  завдала 15 ударів по житловому сектору Донеччини: зруйновано понад 50 будинків, поранено двох людей

За минулу добу окупаційна армія РФ  завдала 15 ударів по житловому сектору Донеччини, поранено двох людей. Про це 14 березня повідомляє поліція регіону.

"За добу армія рф  завдала 15 ударів по житловому сектору, 1372  удари – по лінії зіткнення. Під вогнем перебували 8 населених пунктів: місто Часів Яр, селище Нью-Йорк, села Гостре, Максимівка, Нетайлове, Новоселівка, Романівка, Соловйове. Пошкоджено 27 житлових будинків і господарчу споруду. На село Максимівка росія скинула три керовані авіабомби, з яких одна КАБ-1500. Поранено людину, зруйновано щонайменше 10 осель", - йдеться у повідомленні.

"У Нью-Йорку внаслідок влучання авіабомби КАБ-250 пошкоджено 14 приватних будинків. З артилерії росіяни накрили Часів Яр, поранили цивільну особу. По селу Романівка ворог бив з «Градів», снаряди влучили у дві приватні оселі", - констатували у поліції.

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті