На Херсонщині за добу через російські удари 9 людей дістали поранення, пошкоджено 15 житлових будинків

На Херсонщині за добу через російські удари 9 людей дістали поранення, пошкоджено 15 житлових будинків. Про це вранці 19 жовтня повідомив у Телеграм начальник ОВА Олександр Прокудін.

"Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Зеленівка, Берислав, Білозерка, Комишани, Станіслав, Садове, Микільське, Одрадокам'янка, Осокорівка, Олександрівка, Нововоронцовка, Золота Балка, Мала Сейдеменуха, Ольгівка та місто Херсон", - повідомляє глава області.

"Російські військові поцілили в освітній та медичний заклади, адмінбудівлю; житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 12 приватних будинків. Також окупанти понівечили автівку "швидкої", автобус та приватні автомобілі. Через російську агресію 9 людей дістали поранення", - констатував Прокудін.

Як повідомлялося, на Херсонщині є влучання в житлові квартали: поранено людей, пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки й СТО.

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті