За день до російського "єдиного дня голосування" в "ЛНР" намалювали понад 60% явки

Явка виборців на виборах депутатів "народної ради ЛНР" до кінця дня 9 вересня нібито склала 60,99%. Про це повідомила заступниця "голови" місцевої "виборчої комісії" Маріанна Сумська.

"Станом на 20:00 9 вересня явка виборців на виборах депутатів Народної Ради ЛНР першого скликання склала 60,99%", - сказала вона.

Ці дані отримано в результаті даних голосування на екстериторіальних дільницях, достроковому голосуванні та протягом двох днів основного голосування на виборчих дільницях.

Як повідомлялося раніше, Кремль організував на окупованих територіях України незаконні "вибори" до "парламентів" і "народних рад". За законами РФ, основний етап виборів відбувається з 8 по 10 вересня. Однак у "ДНР" оголосили про так зване "дострокове голосування" починаючи з 31 серпня. У "ЛНР" "волевиявлення" раніше терміну почалося 2 вересня.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті