Z-блогери розлюбили обласканого Кремлем співака - Шаману не пробачили монополію на бренд «Я - русский»

Z-блогери і обрушилися з нищівною критикою на ще недавно культового співака Ярослава Дронова (Шамана). Приводом для численних образливих коментарів послужила його заява про реєстрацію на своє ім'я товарного знака «Я - русский».

«Співак ротом називає Шаман. Так-так, той самий фарбований гой у шкіряних штанях... Педикуватий команч нашої естради. Коротше. Чувак реєструє торгову марку «Я - Русский». Справа гідна. Вироблятиме одяг, горілку та іграшки для дорослих. Тобто, якщо в тебе не було надувної ляльки Ксенії Собчак або Алли Пугачової, зможеш купити виріб від Шамана, з яскравою назвою», - пише один ображений патріот.

«Завжди знав, що він під@р», - підтримує його Z-колега. 

«Виходить, через те, що не ми заспівали цю пісню, патенту на те, щоб називатися "русским", не заслужили. Раніше співаки якось знали своє місце. Співали, не відкриваючи варежку», - вторить третій.

«Ух ти, несподівано, але Шаман виявився не тільки позбавленим смаку, а й хитрим типом... Ось справжня любов до Батьківщини та патріотизм, ось вона широка "русская душа", справжня творчість і ось це все«, - критикує Шамана популярний Z-"воєнкор" Астрахань. 

«Сподіваюся, що це помилка і вона буде виправлена або самим відомством, або через запит прокуратури.  Тому що - як відповісти на запитання: росіянин я чи ні, якщо ось це все - росіянин? Багато хто готовий себе ототожнювати з ось цим усім шаманівським? Але ж колись багато хто з нас писав: не віримо ми тому, хто співає «я - росіянин» із прізвиськом «Шаман» у дивному одязі. Ось тобі і росіянин», - по суті пише донос на співака, який проштрафився, колишній радник губернатора Курської області Роман Альохін.

Як повідомлялося раніше, Шаман із псевдопатріотичними піснями виступає на всіх пропагандистських заходах Кремля.

 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті