Штатний донощик заявив було, що улюбленець Путіна SHAMAN спекулює на патріотизмі, але довелося вибачатися 

Голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін звинуватив російського Z-співака Ярослава Дронова, більш відомого як SHAMAN, у спекуляції на патріотизмі. Претензії до виконавця з'явилися на тлі чуток про його високі гонорари - від 16 до 20 мільйонів бюджетних рублів за концерт. 

«Необхідно припинити подібну практику, коли патріотизм стає товаром, а не щирим почуттям, яке повинно об'єднувати людей», - заявив Бородін і поцікавився у своїх передплатників, чи згодні вони з подібною конвертацією патріотичної позиції.

Однак буквально за кілька годин російський політик, який відзначився доносами на Аллу Пугачову і багатьох «іноагентів», записав нове відео, в якому фактично вибачився перед SHAMANом. 

«Ще раз з приводу Шамана. Ніхто його ні в чому не звинувачує. Як зазвичай не зрозуміли, і деякі ЗМІ починають виривати з контексту. Я просто запитав думку людей, а тепер розлітається в пабліках і телеграм-каналах, що я нібито звинуватив Шамана. У мене до нього питань немає, як до артиста і його творчості, він патріот - не сперечаюся. І робить багато благих справ, для країни загалом», - розсипався він у компліментах до володаря мільйонних гонорарів.  

Ярослав Дронов вважається улюбленцем Путіна. У 2023 році став довіреною  особою російського диктатора на президентських виборах. Російський диктатор присвоїв йому звання заслуженого артиста РФ. Пісня «Я - росіянин» у виконанні Дронова стала неофіційним гімном «СВО» і всього російського імперського націоналізму.  

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті