З 12 червня український фільм "Я і Фелікс" можна подивитися на Netflix

З 12 червня український фільм «Я і Фелікс» можна подивитися на Netflix. Про це повідомляється на сторінці фільму у фейсбук.

"Я і Фелікс"  режисерки Ірини Цілик розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х. У центрі сюжету – його стосунки із сім’єю, друзями, першим коханням, і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані. Стрічка знята за мотивами роману українського письменника Артема Чеха «Хто ти такий». Головну роль у фільмі також зіграв письменник та поет Юрій Іздрик, - йдеться у повідомленні.  

Зазначається, що згодом фільм також буде доступний на інших стримінгових сервісах, йдеться у повідомленні.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті