Докфільм "Довга доба" про злочини росії в Україні покажуть під час Олімпіади в Парижі

Документальний фільм «Довга доба» режисера Алана Бадоєва покажуть 3 серпня в Українському домі «Volia Space» в Парижі. Про це повідомляє Укрінформ.

Фільм “Довга доба” - це драма, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих простими українцями на їхні смартфони по всій країні під час повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Це “капсула часу”, яка свідчить про злочини Росії очима українців, і які не має забути світ. 

Документальний фільм від режисера Алана Бадоєва та телеканалу «1+1 Україна» вже стигли переглянути в понад 30 країнах світу. Також спецпокази стрічки відбулися в штаб-квартирі НАТО у Брюсселі, Раді Європи і доступні для завантаження на стрімінгових сервісах Netflix та британській відеоплатформі OD365.

3 серпня  в паризькому парку Ля Вілетт відкрили український дім «Volia Space», який під час проведення Олімпійських ігор слугуватиме національним центром і місцем зустрічі українських спортсменів, тренерів, представників влади, українських та іноземних медіа. Мета ініціативи - показати приголомшливу волю наших спортсменів до перемоги, знайомство гостей із Україною та її культурою.

У «Volia Spacе» відбуватимуться зустрічі з відомими українськими спортсменами, культурними діячами і публічними особистостями, які розповідатимуть про сьогодення України під час повномасштабного вторгнення росії, умови, в яких готувалися до Олімпійських Ігор наші спортсмени, складнощі, яких зазнає українська інфраструктура через постійні атаки країни-агресора. Український дім в Парижі працюватиме до 10 серпня.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті