"Я жінку вбив, хлопці похвалили". Рашист розповідає сестрі, як вбивав мирних українців (перехоплення ГУР)

Російський окупант хвалиться сестрі, як він вбивав мирних жителів України, а його колеги по службі хвалили за це. Це випливає із чергового перехоплення від Головного управління розвідки Міноборони.

"Нашого батальйону більше немає. З 300 людей залишилося 15... За ніч 50 наших танків спалили. Уяви, 50 танків за ніч. З лісу нас вибили", - розповів окупант.

Крім того, він говорить сестрі, що застрелив місцеву жінку, яка, за його словами, була навідницею.

"Вона почала тікати, а я в неї вистрілив. Хлопці похвалили, сказали, що правильно з такими. Ось вбивав, довелося вбивати, вбивав. Он один навколішки просив, щоб я його не вбивав, а я в нього вистрілив", - каже. окупант.

Нагадаємо, в одному з попередніх перехоплень рашист зізнавався, що вони часто в Україні воюють наосліп, внаслідок чого нерідкі випадки, коли відкривають вогонь по "своїм".

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті