Вже зовсім скоро будуть результати – Подоляк про ситуацію на фронті

Українські війська просуваються вперед попри все. Про це повідомив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв'ю 24 каналу.

"І я вкрай оптимістично дивлюся на те, що проходить на лінії фронту сьогодні. Незалежно від публічних дискусій. Чому вкрай оптимістично? Бо наші просуваються вперед попри все. Росія сконцентрувала величезну кількість ресурсу, величезну кількість мобілізованих. Росіяни мінували, вибудовували інженерні конструкції. Однак на всіх напрямках йдуть активні бойові дії", - сказав він.

Подоляк розказав, що на Куп'янському напрямку РФ не має ніякого успіху

"Навпаки – там теж поступово наші відтісняють ворога, знищуючи величезну кількість ресурсу Росії в бойових зіткненнях", - зазначив радник голови Офісу Президента.

Він також сказав, що наразі йде період накопичення ефекту разом з розмінуванням та дознищенням логістичної інфраструктури ворога.

"Трошки треба збільшити ресурси, які нам для цього потрібні. Але цей період накопичення ефекту у недалекому майбутньому дасть суттєві результати. Ми вгризлися на всіх напрямках. Це дуже добре. Немає якихось там пріоритетних напрямків, як би там собі Росія не малювала – є багато напрямків, де наші бригади відпрацьовують дуже і дуже ефективно", - пояснив Михайло Подоляк.

Загалом все, що розвивається сьогодні по лінії фронту, вважає він, "дасть дуже і дуже ефектні наслідки вже зовсім скоро".

"Але давайте обережно коментувати, де і на якому напрямку хто куди заходить і що робить. Бо військові мають про це говорити одноосібно на різних рівнях", - підкреслив Подоляк.

Як повідомлялося раніше, Сили оборони України останніми днями продовжували вести контрнаступальні операції на трьох ділянках фронту і досягли часткового успіху на Запорізькому напрямку.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті