ЗСУ знищили вертоліт Ка-52, 6 крилатих ракет та 16 безпілотників – Генштаб

Збройні сили України минулої доби знищили вертоліт Ка-52, 6 крилатих ракет і 16 безпілотників, з яких 14 іранських дронів-камікадзе. Про це 20 жовтня у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Авіація Сил оборони впродовж минулої доби завдала десяти ударів. Підтверджено ураження шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога. Підрозділи протиповітряної оборони збили шість крилатих ракет, один вертоліт Ка-52 і шістнадцять БПЛА, з них - чотирнадцять "Shahed-136" іранського виробництва.

Своєю чергою ракетні та артилерійські частини знищили три пункти управління, склад боєприпасів та шість районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки. Також наші військові знищили станцію РЕБ та шість інших важливих об'єктів, включаючи міст та понтонну переправу противника.

Окремо у Генштабі уточнили, що завдяки ударам у Запорізькій області вдалося знищити близько 15 одиниць озброєння та військової техніки. Також до 150 солдатів окупантів потрапили до лікарень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ на півдні знищили 2 склади боєприпасів та 6 танків окупантів.

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті