ЗСУ знищили два склади боєприпасів та 35 рашистів на півдні України

Збройні сили України знищили два ворожі склади боєприпасів, а також польовий пункт постачання та опорні пункти окупантів. Про це 28 серпня повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Наша армійська авіація завдала 3 удари по 2 опорних пунктах противника в Солдатському та Олександрівці, по району зосередження живої сили, озброєння та техніки у Високопіллі", - повідомляють українські військові.

Крім цього українські артилеристи також знищили два ворожі склади боєприпасів – у Дудчанах та Давидовому Броді Херсонської області. 

Також артилерійським вогнем було знищено польовий пункт постачання у Воскресенському.

Підтверджено знищення 35 росіян, гаубиці "Мста-Б", самохідної артилерійської установки "Нона", а також 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що у Херсоні високоточною зброєю були вражені позиції окупантів.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті