«Воєнкор» для того, щоб Китай не продавав Україні БПЛА пропонує завдати удару по газопроводу “Сила Сибіру” і звинуватити в цьому ЗСУ

«Воєнкор» російського пропагандистського видання “Комсомольская правда” Дмитро Стешин пропонує російським спецслужбам завдати удару по газопроводу “Сила Сибири” і звинуватити в цьому ЗСУ. Таку ідею він висловив у себе в Телеграм. 

У цьому разі, припускає він, можна було б припинити постачання китайських БПЛА в Україну.   

«Я зараз неприємне напишу і багатьох здивую. Усі дрони на фронті, по обидва його боки, купують в одному й тому самому місці - Китай», - зазначив Стешин.

«Потрібно... зробити так, щоб дрони і комплектуючі Китай продавав тільки нам. Оскільки Китай за визначенням не заглиблюється в такі тонкощі, робить обличчя, що не розуміє, хоча міг би і сам збагнути, потрібно провести з ним роз'яснювальну роботу», - ніби як “жартома” запропонував російський пропагандист класичну провокацію “під чужим прапором”.

«Якби я був «Чорним володарем планети», зробив би так: дрон, із китайських комплектуючих, у зухвалому «жовто-блакитному розфарбуванні», вдарив у «Силу Сибіру». І повідомив би Китаю, що він сам у цьому винен і взагалі, поганий, ненадійний союзник... І, повірте, Китай, якби захотів, жоден моторчик, жодна лопать до бандерівців би не потрапила, навіть через складну логістику», - виклав Стешин свій план.

Магістральний газопровід «Сила Сибіру» транспортує російський газ до Китаю. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті