Внаслідок нічного ракетного удару по Харкову є влучання по цивільному підприємству - Синєгубов

Унаслідок ракетного удару, завданого російськими окупаційними військами по Харкову в ніч на 1 жовтня зафіксовано влучання на території цивільного підприємства. Про це повідомив у Телеграм голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Зафіксовано "прильоти" трьох ракет, попередньо С-300, по території цивільного підприємства, сталася пожежа. Інформація уточнюється", - написав Синєгубові.

За його словами, минулої доби ворожих обстрілів з артилерії, мінометів та іншого озброєння зазнали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.  

Зокрема, внаслідок артилерійського обстрілу с. Козача Лопань Харківського району пошкоджено 2 господарські будівлі, паркан і сарай, сталася пожежа. 

У с. Басове Богодухівського району обстрілом пошкоджено приватний будинок і господарські будівлі. 

У селах Кіндрашівка та Глушківка Куп'янського району через обстріли горіла суха трава в полі. 

Синєгубов повідомив також, що близько 11:15 у лісі поруч із с. Оскіл Богодухівського району місцевий житель 52 років наступив у лісі на протипіхотну міну типу "Пелюстка". Чоловіка госпіталізовано з пораненням у стані середньої тяжкості.

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті