Внаслідок авіаудару по Костянтинівці загинув старший сержант поліції Віталій Сердюк

Внаслідок російського обстрілу На Донеччині загинув старший сержант поліції Віталій Сердюк. Про це повідомили на сайті МВС України 28 жовтня.

"Поліцейський з логістики, старший сержант поліції Віталій Сердюк працював у Костянтинівці. Під час служби поруч із ним вдарила авіабомба. Від тяжких ран Віталій помер у шпиталі. Внаслідок влучання керованої авіабомби правоохоронець отримав надважкі поранення, лікарі близько доби боролись за його життя, але дива не сталось. Віталію було 42 роки", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Віталій віддано служив Україні, був задіяний в евакуації цивільного населення, допомагав людям до останнього подиху. 

У поліцейського залишилась мати, брат, дружина, 17-річна донька та 6-річний син.

Раніше повідомлялось, що на Донеччині попрощались із поліцейськими-вибухотехніками Чубарем й Гонтаренком, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті