Влада Дніпропетровщини вводить тотальну економію електрики через російські обстріли

Влада Дніпропетровської області вирішила запровадити тотальну економію електрики через російські удари по регіону, які тривають понад п'ять годин. Про це 11 жовтня у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Є серйозні руйнування. Багато населених пунктів залишилися без світла. Роботу розпочали всі служби. Рятувальники ліквідують наслідки прильотів. Енергетики відновлюють обладнання та утримують роботу системи", - заявив чиновник.

Удари по інфраструктурі та об'єктам життєзабезпечення припали на Павлоградський та Кам'янський райони. У зв'язку з цим в області запроваджується режим тотальної економії електроенергії, щоб забезпечити безперебійну роботу лікарень, транспорту та іншої соціальної інфраструктури.

Нагадаємо, що в Києві влада відмовилася від віялових відключень світла, оскільки ситуацію вдалося стабілізувати.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті