Влада "ДНР" заявила, що за чотири дні "дострокового голосування" явка "виборців" становила майже 40% 

Явка на нелегітимних "виборах" до "народної ради ДНР" за підсумками чотирьох днів так званого "дострокового голосування" і трьох днів голосування на екстериторіальних дільницях становила 37,56%. Про це повідомив журналістам голова "регіональної виборчої комісії" Володимир Висоцький.

За "депутатів міської ради Донецька" нібито вже віддали свої голоси 39,10% "виборців".

Як повідомлялося раніше, Кремль організував на окупованих територіях України незаконні "вибори" до "парламентів" і "народних рад". За законами РФ, основний етап виборів відбувається з 8 по 10 вересня. Однак у "ДНР" оголосили про так зване "дострокове голосування" починаючи з 31 серпня. У "ЛНР" "волевиявлення" раніше терміну почалося 2 вересня.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті