Влада "ДНР" переводить ще дві шахти, що працюють, у режим підтримки життєзабезпечення

Влада "ДНР" переводить ще дві шахти, що працюють, у режим підтримки життєзабезпечення. Про це місцевим журналістам повідомив в. о. "міністра вугілля та енергетики республіки" Денис Єпіфанов.

За його словами, "видобуток вугілля ведуть 16 шахт усіх форм власності. 72 вугледобувні підприємства підтримуються в режимі життєзабезпечення для підтримання гідрогеологічної безпеки і очікують своїх інвесторів", - нагадав він сумну статистику.

"Міністр" повідомив, що незабаром ще дві шахти будуть переведені в режим водовідливу. Нібито після цього працівникам недіючих шахт почнуть погашати борги із зарплати.

Раніше ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявляв про 12 вугільних підприємств, які працюють, із річним видобутком вугілля в 3 мільйони тонн, що в 13 разів менше за показник 2013 року, останнього року перед російською окупацією. 

 

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті