Відтепер у сільському клубі: у селі Кабичівка на Луганщині рашисти розгортають шпиталь на 40 поранених у місцевому клубі – Генштаб

У селі Кабичівка екс-Марківського (за останнім адмінподілом Старобільського) району Луганської області окупанти розгортають шпиталь в будівлі сільського клубу. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 19 квітня.

"В населеному пункті Кабичівка Луганської області отримано розпорядження російської окупаційної так званої "влади" щодо розгортання на території сільського будинку культури військового шпиталю для окупантів на 40 ліжкомісць".

Підкреслюється, що до новоствореного медичного закладу загарбників до кінця тижня планується прибуття російських військових лікарів.

Село Кабичівка зовсім невелике й малонаселене – до повномасштабного вторгнення тут мешкало трохи менше тисячі осіб, значна частина з них виїхала. Щодо місцевої медицини – до повномасштабного вторгнення тут працював лише фельдшерсько-акушерський пункт. Населені пункти, де лишились місцеві медики, від села досить далеко – у першу чергу це Марківка, відстань до якої становить понад 17 км.

Раніше повідомлялось, що в окупованому селищі Троїцьке Луганської області рашисти збільшили кількість місць у шпиталі з 200 до 400.

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті