Вересень став першим місяцем, коли РФ атакувала Україну дронами щодня

Російські окупанти у вересні цього року кожного дня запускали безпілотники по типу "Шахед" по території України, Силами ППО було збито 1107 дронів. Про це 30 вересня повідомляє Армія Inform.

Як повідомляється, цього місяця росіяни запускали свої безпілотники щодня. Частину з них було знищено силами протиповітряної оборони. Частина - втрачені під дією РЕБ, а ще декілька - залетіли на території Білорусі, або повернулись назад до Росії.

В середньому, щодня по території України запускалось по 44 "Шахеди". Зокрема, в ніч на 30 вересня ворог запустив по території Україні 76 засобів повітряного нападу - серед них 73 дрони по типу "Шахед". А от минулої ночі загарбники запустили всього 22 ударних дрони.

А в ніч проти 14 вересня запустили Україною 76 "Шахедів". ППО не збила чотири з них.

Нагадаємо, за останній тиждень РФ застосувала проти України майже 900 КАБів, більш ніж 300 "шахедів" і понад 40 ракет. 

Статті

Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Всі статті