Ватажок "ДНР" заявив, що це він переконав Путіна розробити план розвитку Приазов'я і дав своїм підлеглим тиждень на підготовку пропозицій

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін заявив, що це він переконав Путіна розробити план розвитку Приазов'я і дав свої підлеглим тиждень на підготовку пропозицій. Про це він написав у себе в Телеграм.

"Робота, розпочата з мого звернення до Президента Російської Федерації про необхідність розробки системного плану розвитку не тільки території ДНР, а й усього узбережжя Азовського моря, підійшла до завершення першого етапу", - похвалився він.

За словами Пушиліна, "розроблено Стратегію розвитку Приазовського узбережжя до 2040 року".  

"Провів нараду, на якій... доручив оцінити наші можливості та конкурентні переваги і підготувати в тижневий термін пропозиції щодо можливості залучення ресурсів ДНР у планах реалізації Стратегії у сферах екології, охорони здоров'я, освіти і науки, промисловості, туризму", - повідомив він.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті